Укази Президента не просто так через 5 днів після підписання з'являються на сайті, - Роман Доник

Волонтер прокоментував присвоєння звання генерал-майора Наєву Сергію Івановичу - командувачу військ оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ.

Роман Доник. Фото: Фейсбук.

Роман Доник на своїй сторінці в Facebook прокоментував Указ Президента України «Про присвоєння військових звань» військовослужбовцям ЗСУ № 541/2016, підписаний Петром Порошенко напередодні, передають Патріоти України.

На сайті Президента України був розміщений Указ про присвоєння військових звань генерал-лейтенанта і генерал-майора кільком військовослужбовцям Збройних Сил України. Зокрема, звання генерал-майора було присвоєно Наєву Сергію Івановичу - командувачу військ оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ.

У зв'язку з цим Доник пише: «Це напевно така фішка - розміщувати укази на сайті президента днів через 5 після підписання, щоб не викликати суспільний резонанс. Наєв звичайно заслужив. Ввів в ОТУ Донецьк перехідний вимпел і кубок в змаганнях між бригадами. І схуд на 14 кг, сидячи на калоражі (дієта спеціальна) і тягаючи за собою особистого кухаря».

Блогер підкреслює: «Єдиною втіхою може стати те, що його заберуть на підвищення в якийсь відділ збитих льотчиків в сухопутку, а в ОК «Схід» когось нормального призначать».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...