«Україна і українці ні з чим не змирилися. Справедливість буде поновлено. Всьому свій час. Капля точить камінь не силою, а постійністю», - дипломат на зловтішання росіян по Криму

​Загарбники навіть до кінця не усвідомлюють якого впертого та послідовного ворога сьоби викохали там, де ще довго сподівались мити «брудні ноги» у «братерський любові».

Вадим ТрюханПатріоти України пропонують допис Вадим Трюхан, котрім фахівець з міжнародних відносин поділився у Фейсбуці.

Думав щось написати сьогодні. А натхнення на диво ноль. Хочеться просто помовчати, згадуючи події 19-х днів, які зруйнували все (ну майже) - 27.02-18.03.14.

Аж ось колеги дуже точно сухою дипломатичною мовою все описали.

Додам лиш одне. Російські пропагандисти зловтішаються, мол "в этом году в Украине молчание в СМИ. Вы смирились с тем, что Крым "возвратился" в Россию".

Вчора говорив це в прямому ефірі на найрейтинговішій програмі там. Повторю ще раз у ФБ.

Україна і українці ні з чим не змирилися. Справедливість буде поновлено, раніше чи пізніше. Вірю, що раніше. Територіальна цілісність України буде поновлено. Змогла Німеччина, змогла Хорватія, змогла величезна кількість інших країн, зможе й Україна. Всьому свій час.

І ще одне. Дуже сподіваюся, що ми це зробимо політико-дипломатичними методами. Проте й виключати інших способів я б теж не став. Так що готуймося і працюймо по принципу "капля точить камінь не силою, а постійністю"!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодячне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...