"Україна показала: режим можна перемогти": У Петербурзі невідомі закликають до Майдану (фото)

На листівках у закликах наголошується, що надворі - сімнадцятий рік, а отже час до революційних дій.

Під час останніх протестів в РФ у них взяло участь багато молоді. Ілюстрація:http://povin.com.ua

У Петербурзі невідомі особи від імені Руху Слов’янського Звільнення "Російський Майдан" поширюють листівки із різко антивладним змістом. Про це йдеться на сайт falangeoriental, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Гряде російський Майдан! Надворі – сімнадцятий!" - закликає росіян до революційних дій головне гасло листівки.

В агітаційному матеріалі згадуються випадки стихійних протестів і актів народного гніву, які траплялися в різних куточках РФ і яких, як стверджують автори листівки, за рік було сотні.

Насправді Росія охоплена протестами, стверджується у листівці, просто про це мовчать провладні ЗМІ.

Революційний заклик в агітці закінчується словами: "Україна показала: їх (антинародний режим, - ред.) можна перемогти. Головне – не вірити брехні…"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...