Україна – це країна фантастичних чудес, де часто трапляються неймовірні збіги - Майкл Щур про "розслідування" резонансних справ (відео)

Коли син бізнесмена Толстошеєва на дорогому позашляховику збиває на смерть на тротуарі жінку, і він невинен, бо в нього виявили епілепсію, симптомів якої не було ні до, ні після аварії, це все – неймовірний збіг, питає журналіст.

Майкл Щур. Фото: скрін відео

Результати розслідування резонансних справ наводять на думку, що Україна – це країна фантастичних чудес, неймовірних історій та надзвичайних подій. Про це йдеться у черговому випуску програми з Майклом Щуром, викладеному на сторінці "Телебачення Торонто" у Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

До такого висновку можна прийти після того, як нардеп Пашинський посеред ночі стріляє у людину, і виявляється невинним. Перший заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко зустрічається у Відні з міністром екології епохи Януковича Злочевським, і через тиждень ГПУ закриває проти останнього розслідування.

Коли син бізнесмена Толстошеєва на дорогому позашляховику збиває на смерть на тротуарі жінку, і він невинен, адже в нього виявили епілепсію, симптомів якої не було ні до, ні після аварії. І все це – неймовірні збіги.

І як мені не вірити, що це нормально, коли в країні так часто трапляються неймовірні збіги. Коли щоразу у резонансній справі невинними виявляються Пашинський, Аваков, Кононенко, Злочевський, Толстошеєв, а постраждалими – люди, чиї прізвища нікому нічого не говорять.

Якась одна із цих випадковостей може бути збігом. Але щоб усі? Так, я усвідомлюю, трапляються абсолютно неймовірні збіги. Все, квота на збіги вичерпана," – заявив Майкл Щур.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...