Україна викручує Росії руки : Блогер про "болючі" для Москви питання

Вірні "адепти" політики Путіна в СНД раптом змінили тактику своєї поведінки: Білорусь розпочала співпрацю з НАТО, а Казахстан підписав договір про розширене партнерство з ЄС.

Олег Пономар. Фото:www.youtube.com

Для України є хороші новини. Про це пише у Facebook український політичний оглядач Олег Пономар, інформують Патріоти України.

"Наш "спокійний" тиждень набирає хід - на календарі вівторок. Що нового та важливого сталося?

- Україна викручує руки Росії і Газпрому. "Будемо брати ваш газ, але не дорожче 200 дол." Ось часи настали)

- Нещодавно ми повідомляли про початок співпраці Білорусі з НАТО. Але і другий великий гравець на периферії недо-імперії не відстає. Казахстан розвертається у бік Європи - підписаний новий договір про розширене партнерство та співробітництво з ЄС.

- Франція відновила арешти російського майна за позовом ЮКОСа.

- Литва закупить у США Джавелінів на 55 млн дол. Це дуже хороша новина, так як Литва - наш найближчий військовий союзник і постачальник "печива" і, очевидно, що їй самій стільки Джавелінів не потрібно, - пише Пономар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...