Українці приміряли ролі з "Гри престолів" на наших артистів (фото)

​У соцмережах користувачі сміються над цікавими картинками-пародіями на відомий американський серіал в жанрі фентезі "Гра престолів".

Кумедні знімки, на яких приміряє українським зіркам ролі із серіалу зробив користувач Facebook Тарас Соловей, розповідають Патріоти України.

Героями колажів стала актори Ольга Сумська, Остап Ступка, Олексій Горбунов, Богдан Бенюк. Співаки Тіна Кароль, Олег Винник, Софія Ротару і Павло Зібров, а також шоумен Володимир Зеленський.

"Подумав тут, що було б, якби умовний УТ-1 купив би права на українську адаптацію "Гри Престолів", а мене призначив би головним з кастингу. Тепер не можу припинити кричати. І я б, напевно, навіть подивився такий серіал" , – пише Соловей.

Серіал "Гра престолів" це адаптація книжкової епопеї американського письменника Джорджа Мартіна. Відзнято уже 7 сезонів. У стрічці розповідається про вигаданий світ Вестерос й боротьбу за Залізний трон та корону цих земель.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...