Українців шокувала пропагандистська книжка для дітей (фото)

Українців розлютила історія про продаж дитячої пропагандистської книжки на Форумі видавців у Львові, яка не тільки вихваляє братство України та країни-агресора Росії, але і відкрито рекламує скандально відому народного депутата Надію Савченко.

Про кричущий випадок розповів журналіст Роман Онишкевич на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, книжку "Пригоди малого Укропчика" автора Тетяни Пакалюк придбала його дочка на прохання сина, якому сподобався літачок на обкладинці видання.

"Уже з перших сторінок у дорослих читачів з'являються недвозначні алюзії, не доступні, Богу дякувати, дітям. Отже, літачок Укропчик потрапляє в полон до ворога, де починає голодування і сильно марніє. А повернувшись в рідну неньку Україну починає боротися з Брехнею і Пихою. В результаті, Правда, яку сіє літачок, отримує крила і злітає до небес в формі крилатої діви з впізнаваною фізіономією (мова йде про Савченко. - ред.). Але це не апофеоз. Апофеоз - закінчення сеї поеми. Літачок за допомогою Правди наводить порядок, припиняє "братовбивчу війну", після чого пристиджена Країна-сестра просить вибачення в України", - розповідає Онишкевич про сюжет книги.

Крім того, для ілюстрації лейтмотиву провокаційного дитячого видання журналіст наводить цитату його кінцівки.

Тут Сусідку Україна

Почала втішати:

"Нас обох колись родила

Русь - єдина мати.

Древній Київ - батько спільний,

Тож народи - браття.

Навіть війни не загасять

Єдності багаття.

Поможи мені, Сусідко,

Із руїни встати,

Мої села и міста

Всі відбудувати".

Такі випади автора викликали бурхливий ажіотаж в соцмережі, і користувачі залишили безліч обурених коментарів під постом про скандальну книгу.

"Ну що ж, ФСБ 5+ за далекоглядний психологічний вкид, перспективну закладку і роботу з агентурою, а організаторам форуму таки доведеться фільтрувати контент на майбутнє, бо то цьогоріч вже не перший дзвіночок - все ж тагібридна війна", "Як підло і завуальовано подаються заклики "Путін, прийди!". Зрештою, книжка про те, як наш Укропчик здався. І що робити з тією гнидою?!"," Щооо? Ну це вже взагалі перевершило всю тупість авторки. Як таке можна було видати, в голові не вкладається"," Ну трохи переплутали. Замість агітаційних палаток тієї, що з крилами, завезли в намет форуму","Нема слів", - пишуть люди.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...