Україну "продали" за мільярд - тимошенківці з проросійським "Інтером" волають про зраду

Опозиційні народні депутати різко розкритикували домовленості уряду та МВФ з приводу отримання чергового траншу.

Юлія Тимошенко. Фото: depo.ua

Продавати землю чи ні вирішувати українському народу. Відразу кілька політсил виступили за проведення всеукраїнського референдуму з цього питання. І пообіцяли розгорнути роботу по всій Україні, об'єднатися з Асоціаціями фермерів і аграріїв, які, за словами політиків, розуміють, чим загрожує українському народу продаж сільськогосподарських земель, повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности.

Партія "Батьківщина" починає готувати всеукраїнського референдуму з метою не допустити продажу сільськогосподарських земель України. За її словами, в даний час реалізується стратегія відбирання в українців останнього ресурсу - сільськогосподарської землі. Тимошенко пообіцяла розгорнути роботу по всій Україні і об'єднатися з асоціаціями фермерів і аграріїв, які, за її словами, розуміють, чим загрожує українському народу продаж сільськогосподарських земель. Свою думку про те, що відбувається озвучили і інші політичні діячі.

"Партія" Батьківщина "починає разом з українським суспільством підготовку до проведення референдуму за народною ініціативою. Ми об'єднаємося з тією частиною суспільства, якій на щастя ще не промили мізки і вони розуміють, що продати сільськогосподарську землю - це практично знищити, ліквідувати своє майбутнє", - сказала Юлія Тимошенко, Глава фракції "Батьківщина"

"Україна продали всього за 1 млрд. доларів, причому кредиту. Парламент нарешті повинен втрутитися і сказати своє слово - скасувати цю угоду, яке в таємниці підписав уряд МВФ. Продаж землі, маніпуляція з пенсійним стажем, зменшення кількості одержувачів субсидій. Треба вміти силу і мужність розвивати свою економіку і відмовлятися від кредитів на принизливих умовах", - сказав Олександр Вілкул, Народний депутат, "Опозиційний блок".

"Популісти і радикали будуть розгойдувати ситуацію в політиці саме через цей законопроект. Заламуючи руки, піднімаючи шум, що останнім народне добро продають, що людей хочуть позбавити останнього щастя, я думаю, що так воно і буде найближчим часом. Сподіваюся, що уряд це витримає і доведе справу до кінця", - сказав Сергій Лещенко, Народний депутат, "Блок Петра Порошенко".

"У цих умовах, коли країна знаходиться на 136 місці на рівні корупції серед всіх країн світу. Неприпустимо знімати мораторій на продаж землі. Інакше з ним буде те ж, що сталося з приватизаційними сертифікатами, з приватизацією і злодійством майже 5000 фабрик і заводів, зруйнувало економіку країни. Першого травня ми проводимо неймовірний мітинг-демонстрацію на Хрещатику.

І там же ми почнемо процедуру ініціювання референдуму, де кожен український громадянин повинен сказати він за продаж землі в руки іноземних великих компаній і їх олігархів або проти такого продажу. Ця блакитна коаліція, МВФ, ця закордонна банда повинна почути голос українського громадянина", - сказав Сергій Каплін, Народний депутат, "Блок Петра Порошенко".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...

"Як мало радянським людям треба для щастя": Росіянка влаштувала "жорстку помсту" танкам Abrams (відео)

субота, 4 травень 2024, 15:20

У Москві для росіян влаштували "свято трофеїв" перед сакральним 9 травня. Подивитися на західну техніку прийшли найпалкіші прихильники "русского мира", передають Патріоти України. Як повідомляє LUXTA, серед натовпу помітили невгамовну жінку, яка влашту...