"Украина в ближайшее время подпишет договор с США о военно-техническом сотрудничестве", - Олег Пономар

Цього літа Wizz Air відкриє сім нових маршрутів з Києва і Львова.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Друзі, доброго ранку. Четвер, тиждень перетнув екватор. Що головне сьогодні? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Наши взоры снова, как каждый четверг, на нашу Раду. Очень хочется увидеть от нее фейерверк результативных голосований по пяти реформам.

- Наша вчерашняя информация подтвердилась: В Украину в ближайшие месяцы приедет делегация США для подписания договора о военно-техническом сотрудничестве.

- Привет Асаду: Повстанцы подбили сирийский Ми-8. Турция ввела больше войск в Сирию.

- Радует Генпрокуратура.

- Бочка брента сегодня стоит 44,91 долл.

- Бонус: Wizz Air откроет семь новых маршрутов этим летом из Киева и Львова".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...