"Украинцев хрипы и вопли Москвы больше не интересуют. А в РФ зомбоящик до сих пор занимается Украиной" - Ганапольський

За словами журналіста, в Україні "російський контекст з телевізора практично повністю пішов".

Матвій Ганапольський. Фото:Лівий берег

У Росії по телевізору показують "лайно". Про це журналіст Матвій Ганапольський заявив в Facebook, коментуючи статтю російського журналіста Ігоря Яковенка, передають Патріоти України.

Яковенко 26 вересня розповів в своєму блозі про фільм, який вийшов напередодні на телеканалі "Росія-1" про мільярдера Джорджа Сороса.

"Основная идея фильма состоит в том, что все зло планеты, от терроризма до "цветных революций", нацистских групп и беспорядков во всех уголках земного шара имеет один источник. Всем управляет Капитан Зло – Джордж Сорос", - написав Яковенко.

Ганапольський зробив репост статті.

"Мы-то с вами это дерьмо по телевизору не смотрим, а ему по работе надо. В принципе, все тут знакомо. Единственное, не знал, что зомбоящик до сих пор занимается Украиной. У нас тут в Киеве в телике на российские проблемы как-то положили – занимаемся своей жизнью, где хватает проблем", - зазначив Ганапольський.

За його словами, в Україні "російський контекст з телевізора практично повністю пішов".

"Так что хрипы и вопли Москвы никого не интересуют. А там, видите как. Украинский фашизм еще жив, оказывается", - написав Ганапольський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...