Улюбленець публіки та Шокіна прокурор Куценко назвав Саакашвілі, Найєма та Лещенка "небезпечною заразою"

Владислав Куценко заявив, що готовий усе зробити, щоб подолати "популістів та фальшивих активістів".

Владислав Куценко. Фото: 112.ua.

Речник Генпрокуратури України (ГПУ) Владислав Куценко висловився з жорсткою критикою на адресу губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, звільненого заступника генерального прокурора Давида Сакварелідзе, а також нардепів Мустафи Найєма та Сергія Лещенка. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, висловлюючи солідарність з президентом Петром Порошенком, який назвав критичну публікацію про себе в авторитетному західному ЗМІ "елементом гібридної війни проти України", передають Патріоти України.

"100% погоджуюсь з нашим Президентом! Проти України дійсно ведеться інформаційна гібридна війна! І ведуть її окремі заїжджі фахівці із Грузії, деякі депутати-журналісти, що поки входять до БПП, але на вечірніх Ток-шоу прямо виступають проти Президента та нашої держави, а також окремі так звані представники громадянського суспільства!

Їх завдання зруйнувати нашу державність із середини, брехнею та популізмом, обманювати народ яскравими речами з метою просування до владних кабінетів начебто нових та незалежних фахівців, а насправді маріонеток, завдання яких руйнувати інститути влади в Україні! Разом з Президентом ми повинні зупинити цю заразу, заради України та її майбутнього!" - написав Куценко.

Дану заяву прокоментував у своєму Twitter Мустафа Найєм. "Адъ. Официальный голос ГПУ улетел на Марс. Но он не болен и не виноват. Он всего лишь поддерживает президента", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...