"В больницу оккупированной Кадиевки, кроме раненых орков, привезли еще и местную быдлоту в алкогольном коматозе" - блогер

Інцидент став наслідком втрат бойовиків на передовій, а також гулянки, яку бойовики влаштували на поминках свого екс-ватажка Дрьомова.

Ілюстрація:crime-ua.comМедперсонал лікарні впадав в ступор від вибору, кого першими повертати до життя - поранених на передовій бойовиків чи терористичних "козаків, що впали в алкогольний коматоз на поминках "отамана" Павла Дрьомова. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український лікар і блогер Олександр Чернов, передають Патріоти України.

За його словами, вчора, 12 грудня, в лікарню окупованої Кадіївки (колишній Стаханов) з передової, зокрема, з району від Бахмутки до Калинового, де було "гаряче", звозили поранених бойовиків.

"На 22:30 вже надійшли мінімум 7 свіжопоранених орків, 3 - на ШВЛ (штучна вентиляція легень - ред.). У морзі було мінімум 2 свіжих трупа. З тих, що надійшли - майже всім знадобилася хірургічна допомога - через проникаючі поранення тощо", - повідомив Чернов.

Крім того, в лікарню надійшла велика кількість терористичних "казаків", які серйозно отруїлися алкоголем на поминках "отамана" Дрьомова.

"Обидві операційні кілька раз опинялися зайнятими "п'яними страждальцями". Не кажучи вже про те, що левову частку уваги реаніматологів відволікають на себе орки-п'янички - і відповідно, менше турботи дістається пораненим оркам - і навпаки », - зазначив лікар.

Він підкреслив, що найбільше дісталося саме медсестрам.

"Особливо, задовбалися медсестри - а від них, в інтенсивній терапії нерідко залежить чи не більше, ніж від лікаря ... І вибору однозначного (як на мене - так їм і треба! Але це окрема тема) - у лікарів немає: і п'яні - майже всі "захисники" і поранені - "захисники"", - написав Чернов.

За його словами, до півночі "пік напливу п'яних передбачувано спав".

"Хоча, є шанси, що з коми не всі вийдуть. А завезення недобитих орків, сподіваюся, ще буде - і в дуже невдалий для їх нікчемних життів час!", - резюмував лікар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...