У Чернігові терміново евакуювали автовокзал (фото)

Уважні громадяни повідомили про підозрілий пакунок, в якому поліцейські виявили... церковні свічки.

Коробка зі свічками на автовокзалі Чернігова. Фото: НПУ

У четвер, 5 квітня, чернігівській поліції по телефону повідомили, що на автовокзалі вже півгодини лежить підозріла коробка, обмотана скотчем, а поруч нікого немає, інформують Патріоти України з посиланням на «Факти».

На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником обласного главку поліції, а також вибухотехніки і рятувальники.

«Поліція евакуювала людей з будівлі автовокзалу і зупинила рух транспорту. Оглянувши підозрілу коробку, вибухотехніки за допомогою гідродинамічної гармати розкрили її. Яке ж було здивування, коли з розірваної коробки висипалися ... церковні свічки і вугілля для кадила», - сказали в поліції.

Після цього автовокзал запрацював у звичайному режимі. Правоохоронці подякували пильних громадян і закликали надалі звертати увагу на підозрілих осіб і сумки, коробки і пакунки, до яких тривалий час ніхто не підходить.

У таких випадках потрібно телефонувати 102.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...