В День Збройних сил України Ярош назвав їх головну проблему

Радник начальника Генерального штабу України, нардеп Дмитро Ярош розповів в чому основна проблема ЗСУ.

Збройні сили України досі потерпають від радянщини та недостатнього фінансування. Таку думку висловив радник начальника Генерального штабу України, нардеп Дмитро Ярош.

"Проблеми Збройних сил України поступово вирішуються. Але досі є нюанси з фінансуванням. Загалом головна проблема як ЗСУ, так і суспільства, – радянщина", – зазначив Ярош.

На запитання, чи планує вступати до лав ЗСУ, Ярош відповів негативно. Водночас він зазначив, що посаду радника Віктора Муженка міняти не збирається. Окрім цього, нардеп поділився поглядами на майбутнє його проекту закону про статус Добровольчого українського корпусу.

"Триває робота з аналогічними організаціями з Прибалтики. Про це, звичайно, проінформований президент України Петро Порошенко. Зараз ми працюємо над створення спеціальної комісії, куди будуть входити представники з різних фракцій, Збройних сил України та ін. Її головною метою буде доопрацювання законопроекту про ДУК", – сказав Ярош.

Як зазначив радник начальника Генштабу, доля законопроекту вирішиться вже на початку наступного року. "Плануємо вже в січні подати оновлений проект закону на розгляд Верховної Ради", – заявив Ярош.

Як повідомлялося раніше, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що виходить з організації, і створює новий суспільно-політичний рух – Добровольчий український корпус.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...