В Індії поліція шукає мавпу, яка викрала дитину місцевої жительки

Тіло дитини знайшли в колодязі недалеко від будинку.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У індійському штаті Орісса мавпа проникла в будинок місцевої жительки і вкрала її сина, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС. Пізніше тіло дитини знайшли в колодязі.

Згідно з повідомленням, жінка бачила, як мавпа схопила її дитину, проте не змогла нічого зробити. На наступний день, один з родичів жінки виявив тіло її сина в колодязі, недалеко від будинку.

Медики не знайшли на тілі серйозних пошкоджень і прийшли до висновку, що дитина потонула. На думку місцевих жителів, мавпа випадково впустила його в колодязь.

Зараз поліція веде пошуки тварини. Викрадення дитини мавпою в Індії - рідкісний випадок, зазначили поліцейські. Вони можуть нападати на людей або проникати в будинки в пошуках їжі, проте це перший випадок, коли мавпа викрала дитину.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...