В Індії потрапив у об'єктив рідкісний "блідий" тигр (фотофакт)

​Фотограф Ніланджан Рей зміг зробити такий унікальний кадр під час своєї поїздки в заповідник Нілгірі в індійському штаті Тавілнад.

В момент зйомки, фотограф знаходився на вкрай близькій та небезпечній відстані від тварини – 60 метрів. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на MyModernMet.

На думку фахівців, ця тварина може виявитися тигром з найсвітлішим забарвленням, що існують в дикій природі. "Бліді» тигри, на відміну від білих, мають складну генетичну мутацію, яка є результатом колірного морфізма, що виникає в умовах, де у тварин є довільний доступ до великої кількості партнерів, що дозволяє урізноманітнити обмін генами.

Після публікації фотографії в мережі, "блідим" тигром зацікавився зоолог Парвіш Пандйя , який зазначив, що на знімку зображений альбінос. Тому що в іншому випадку його очі мали б мати рожевий відтінок, що робить такі фотографії ще більш унікальними.

«Час від часу ви зустрічаєте тигрів з забарвленням світлих тонів, але вони не йдуть ні в яке порівняння з цієї особиною», – наголосила засновник організації Wildlife Protection Society of India, Белінда Райт.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...