В Індії потрапив у об'єктив рідкісний "блідий" тигр (фотофакт)

​Фотограф Ніланджан Рей зміг зробити такий унікальний кадр під час своєї поїздки в заповідник Нілгірі в індійському штаті Тавілнад.

В момент зйомки, фотограф знаходився на вкрай близькій та небезпечній відстані від тварини – 60 метрів. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на MyModernMet.

На думку фахівців, ця тварина може виявитися тигром з найсвітлішим забарвленням, що існують в дикій природі. "Бліді» тигри, на відміну від білих, мають складну генетичну мутацію, яка є результатом колірного морфізма, що виникає в умовах, де у тварин є довільний доступ до великої кількості партнерів, що дозволяє урізноманітнити обмін генами.

Після публікації фотографії в мережі, "блідим" тигром зацікавився зоолог Парвіш Пандйя , який зазначив, що на знімку зображений альбінос. Тому що в іншому випадку його очі мали б мати рожевий відтінок, що робить такі фотографії ще більш унікальними.

«Час від часу ви зустрічаєте тигрів з забарвленням світлих тонів, але вони не йдуть ні в яке порівняння з цієї особиною», – наголосила засновник організації Wildlife Protection Society of India, Белінда Райт.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...