В Індії у тілі козеняти втілився циклоп (відео)

Господарі визнали козеня знаменням, а їхні односельці - священною твариною.

Фото: depo.uaУ чорного козеняти, на якого приїжджають в Індію подивитися десятки людей, одне око посередині чола, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В індійському селі Ассам на одній з ферм народився чорний козеня-циклоп з одним єдиним оком, розташованим в центрі чола, та одним вухом. Повіки і вії - відсутні. Ветеринари заявили, що незвичайний зовнішній вигляд тварини через рідкісний дефект мозку, при якому його півсфери не розділені.

Після народження на світ козеня-циклопа вони стверджували, що тваринка не проживе й кількох днів, однак помилилися в прогнозах. Зараз козеняті вже кілька місяців, воно пасеться разом з іншими тваринами, не виглядає хворим і має цілком нормальний апетит.

Господарі незвичної тварини вважають її появу у них в будинку знаменням і знаком згори. Вони вірять, що його народження повинно принести їм щастя. Як зізнався чоловік, в селі багато місцевих жителів уже визнали циклопа священною твариною.

"Я був вражений. Це схоже на справжнє диво. Десятки людей щодня приходять до нас подивитися на козеня", - каже фермер Мухурі Дас. За словами індійця, він відчуває своїм обов'язком піклуватися про незвичайну тварину більше, ніж про інших мешканців ферми.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...