В керівництві МВС знайшли ще одну диво-дівчину, з п'ятьма кримінальними справами

У квітні 2014 року Ганна Чередниченко була активним організатором еленерівського "референдуму" в Біловодську, схиляла персонал лікарні та пацієнтів брати в ньому участь.

Ганна Чередниченко. Фото: скріншот з відео.

"Кажуть, молоді реформатори не бачать корупції в структурах МВС. Спробую дещо розвіяти рожевий туман одним дуже показовим прикладом", - написала журналістка Ольга Решетилова на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Це Ганна Чередниченко. У серпні 2016 року вона була призначена на посаду завідуючого терапевтичним відділенням поліклініки МВС в Луганській області.

До цього Ганна Олегівна трудилася головним лікарем Біловодської центральної районної лікарні і на цій посаді залишила неабиякий слід в історії. Чи то пак не стільки в історії, скільки в матеріалах різних кримінальних справ.

Виявляється, новий головний терапевт поліклініки МВС є фігурантом аж п'яти кримінальних проваджень. Ще й яких! У квітні 2014 року Ганна Олегівна була активним організатором еленерівського "референдуму" в Біловодську, схиляла персонал лікарні та пацієнтів брати в ньому участь. 16 липня 2014 року за цим фактом по ст. 110 СБУ відкрила кримінальне провадження. У Ганни Олегівни двічі проводили обшуки, викликали її на допити... а потім справа зависла, а Чередниченко залишилась працювати на своїй посаді, і, як видно з подальших подій, дуже самовпевнено.

Бо вже в липні 2015 року Ганна Олегівна стає головним фігурантом нового кримінального провадження за фактом зловживання владою і нанесення збитків державі на 1 мільйон гривень. Справа в тому, що будівельні матеріали, передбачені на будівницво Біловодської ЦРЛ, якимось чином матеріалізувались в новозбудованому будинку Чередниченко. В цій справі щойно завершена експертиза, яка тривала понад рік.

У травні 2016 року до біловодської поліції із заявою на Чередниченко звернулася донька померлого в Біловодській лікарні пацієнта. Справа в тому, що Ганна Олегівна, будучи одночасно невропатологом, лікувала пацієнта від інсульту. А він помер від пневмонії.

Відтак маємо кримінальне провадження по ст. 367 - неналежне виконання службових обов'язків, що призвело до смерті людини. Проте ніякого руху по цьому розслідуванню не спостергіється взагалі. З цього приводу зі скаргою нещодавно донька померлого звернулася до міністра Авакова.

Смерть пацієнта стала останньою краплею, і Ганну Олегівну "попросили" звільнитися. Якось дуже по-хорошому. За згодою сторін. Але звільнившись, діяльна Ганна Олегівна, ні хвилини не сиділа без діла. Вона очолює виборчий штаб кандидата Мошенского, який балотувався на довиборах у ВР по сумнозвісному 114 округу. Ну і разом зі своїм давнім знайомим Мошенським (київським олігархом-баригою) Чередниченко тепер фігурує ще й у справі по підкупу виборців.

Ну а далі життєвий шлях Ганни Олегівни ви вже знаєте. Перебралася в Сєвєродонецьк, піднімати охорону здоров'я в струтурах МВС. Правда, славне біловодське минуле наздоганяє Ганну Олегівну вже навіть після призначення її завтерапією поліклініки МВС. Буквально кілька тижнів тому по ній відкрито нове - п'яте - кримінальне провадження. Знову зловживання владою і нанесення збитків. Ще будучи головлікарем, вона купила якийсь мотлох замість запчастин до рентген-апарату. На суму 460 тис. грн. Апарат не пропрацював і трьох місяців, а постачальників тепер ніхто не може знайти.

На мій запит про те, як же так сталося, що людина, до якої стільки питань у правоохоронних органів, почала працювати в правоохоронних органах, в МВС щиро здивувалися (відповідь додаю). А шо ж, свой чєлавєк.

Натомість, представники внутрішньої безпеки після мого запиту стали цікавитись у біловодської поліції, звідки це Решетилова знає номера кримінальних проваджень. Рєбята, залиште в спокої ту нещасну поліцію, не здивуюсь, якщо вони самі в дєлє. У мене багато альтернативних джерел :) Займіться краще Чередніченко і їй подібними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...