"В Коминтерново утром зашли, но до сих пор не взяли, бои идут" - волонтер

Тім Златкін наголосив, що населений пункт поки що не підконтрольний українській стороні.

Ілюстрація:Ukraine Under Attack

ЗСУ вранці зайшли в Комінтернове, за населений пункт йдуть бої. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє волонтер Тім Златкін, інформують Патріоти України.

"Так, всем ша! Выдохнули! В #Коминтерново утром зашли, но до сих пор не взяли, бои идут. Успокоились и ждите хотя б сутки зачистки, если таковая и будет. Населённый пунк пока не подконтрольный.

Пока. Будем посмотреть. Ждите.

АПД: а правда в том, что брать особо не кому и не совсем есть чем. Повторяю - Коминтерново ещё никто не освободил", - наголосив волонтер.

Слід наголосити, що у штабі АТО теж заперечили взяття під контроль Комінтернового Донецької області. Про це повідомив прес-секретар сектору "М" Іван Чміль.

"Ця інформація є фейком, який поширив сайт "ДНР". Сили АТО дотримуються мінських домовленостей", - сказав він.

Чміль зазначив, що в районі Комінтернового періодично бойовики ведуть обстріл позицій українських військових.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...