"В "ЛНР" настал кровавый Ад! Кто следующий?": У мережі бурхливо обговорюють вбивство Ципкалова в Луганську

Джерела наближені до "силовиків" луганських терористів повідомляють, що Ципкалова просто забили до смерті. Били кілька головорізів Плотницького, після тортур застрелили, щоб далеко не "остання особа" в "республіці" вже замовкла напевно.

Геннадій Ципкалов вже пішов у пекло. Фото:www.rbc.ua

Ципкалов до листопада 2015 року обіймав посаду "голови "ради міністрів ЛНР", потім був відправлений у відставку. Через якийсь час Ципкалов був призначений радником Плотницького та куратором" військово-промислового комплексу "бойовиків "ЛНР". Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Джерела наближені до "силовиків" луганських терористів повідомляють, що Ципкалова просто забили до смерті. Били кілька головорізів Плотницького, після тортур застрелили, щоб далеко не "остання особа" в "республіці" вже замовкла напевно.

""Инсайд по "ЛНР" заговору: Цыпкалова за**здили до смерти на подвале, а Киселев (коммунист, с которым у Цыпкалова как раз сегодня 24 сентября должна была состояться очная ставка) сейчас в реанимации - еле откачали", - пишуть в Twitter "ЛНР".

Вбивство Ципкалова в соціальних мережах підняло справжній ажіотаж, в самогубство бойовика, як стверджують офіційні "органи" ЛНР ", не вірить ніхто.

"Официально можно сказать что угодно, на самом деле, там кровавая мясорубка", - пише на своїй сторінці в Facebook український блогер з ніком Савелій Вассерман, який проживає в окупованому бойовиками Луганську.

Вассерман додає в своїх коментарях, що навіть йому, патріоту, який завжди говорив правду про луганських терористів і то стало не по собі, після того, як він дізнався, яким саме способом розправилися з Ципкаловим.

За деякими даними, Ципкалова вчора 23 вересня після затримання привезли або в камери колишнього управління СБУ в Луганську, або ж відвезли в так зване "управління поліції "ЛНР". Через деякий час до кімнати, де був поміщений колишній "прем'єр" "уряду" ЛНР" зайшли якісь озброєні люди і почали бити Ципкалова, приправляючи все це тортурами. Після цього Ципкалова розстріляли.

"Говорят, стреляли несколько раз, Плотва всех на своем пути убирает, убивают всех тех, кто против него, или тех, кто может хоть что-то знать про Жабу", " Минус один пошел, кто следующий?", "Как пауки в банке, скоро никто из домов выходить не будет, в Луганске жить становится страшнее, чем это было во времена обстрелов", - обговорюють вбивство Ципкалова користувачі соціальних мереж.

Раніше повідомлялося, що про вбивство Геннадія Ципкалова стало відомо сьогодні, 24 вересня.

В "прокуратурі" "ЛНР" повідомили, що бойовик повісився сам. В суботу 24 вересня мав відбутися допит Ципкалова і "суд", на якому планувалося обрання запобіжного заходу для терориста.

Говорячи про вбивство Ципкалова, його земляки з Хрящуватого Краснодонського району сказали, що сепаратист справедливо отримав за зраду своїх односельчан, грабежі, збагачення за чужий рахунок.

Хрящуватці чесно зізнавалися, що ніхто в селі не висловив навіть краплі жалю з приводу вбивства Геннадія Ципкалова, якого називали одним з ініціаторів "перевороту" і організаторів замаху на ватажка "ЛНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...