​В мережі досі дебатують, хто більше г*вно - Пісний чи Парасюк. Однак краще процитувати Скрябіна, - Михайло Векленко

Вкраїна відзначає День Гідності і Свободи. Гарний привід згадати тих, хто з гідністю захищав нашу свободу, і тих хто від імені громадян, живих та загиблих героїв керує своїм волнлюбним народом.

Оцінки різні, неоднозначні, з сумом констатують Патріоти України. Гордість за кращих синів та дочок Батьківщини змішується з розчаруванням в обраних нами достойниках. Влада має усвідомлювати, відсутність реформ та стала корупція – вірна дорога до ганьби, кладовище історії (до попередників). Ну а бійками в парламенті реформ не замінеш.

Про цей згадує й активіст групи «Патріоти України – Єднаймося» Михайло Векленко, який сьогодні святкує свій день народження. Слово імениннику: «В фейсбуці досі дебатують хто більше гівно - Пісний чи Парасюк. Але нашо сперечатися і розбиратися яке гівно більше, краще процитувати Кузьму Скрябіна».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...