У мережу виклали докази, як козаки Козіцина цинічно розстрілювали українське село в 2014 році (фото, відео)

На відео добре видно, що обстріл ведеться по житловому сектору.

Козаки Козіцина обстрілюють Біле поблизу Лутугиного. Фото: Фейсбук.Російські так звані козаки під керівництвом глави "всевеликого війська Донського" Миколи Козіцина цинічно обстрілювали селище Біле в Луганській області в 2014 році. Даний злочин було зафіксовано на фото та відео, які в своєму блозі опублікував журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, докази злочинів "козаків" з'явилися тільки зараз, хоча в 2014 році і з'являлися повідомлення від місцевих жителів в ЗМІ.

"Але, так чи інакше, є така інформація, яку нам ніяк не можна забувати. Більш того, її важливо зберегти для нащадків. Наприклад, ось це відео, залите 1 вересня 2014 року. Автор заборонив вставляти його з ютуба, тому я залив його в Facebook. На відео російські козаки обстрілюють селище Біле в Луганській області. Обстріл вівся 31.08.2014. Автор назвав відео "козаки з "Град-П" і 152 мм гаубиці Мста-Б знесли блокпост нацгвардії Лутугине". Але насправді обстрілюють не Лутугине , а Біле Лутугинського району. Просто росіяни погано розбираються в географії Луганській області ", - пише Казанський.

При цьому він звертає увагу, що на відео добре видно, що обстріл ведеться по житловому сектору.

"У різних частинах селища піднімаються стовпи чорного диму. При цьому козаки самі документують свої злочини. Кожен раз коли хтось буде в черговий раз заводити стару, заїжджну платівку про "українських карателів", просто покажіть йому цей ролик. Цей варварський обстріл козаки задокументували не тільки на відео, але і на фото. Багато фотографій обстрілу селища Біле було викладено на сторінці "Козачої національної гвардії" "Вконтакте", - зазначає журналіст.

Крім цього на фото видно і російські військові "КамАЗи":"Звичайно, нічого сенсаційного в цьому немає. Раніше публікувалося вже багато інформації про те, як російські "визволителі" руйнували з артилерії Дебальцеве і Вуглегірськ, які захопили в порушення Мінських угод взимку 2015 року. Перший лідер бойовиків "ЛНР" Болотов в своєму інтерв'ю незадовго до загадкової смерті визнавався що батальйон "Зоря" з метою провокацій обстрілював Луганськ влітку 2014 року. А недавно в черговий раз "патріоти Донбасу" обстріляли Красногорівку, де знищили лікарню і школу, а також Авдіївку, де вбили чотирьох мирних жителів. І все ж черговий відеодоказ злочинів росіян в Донбасі має велике значення. Всі подібні кейси необхідно збирати, зберігати і ретельно систематизувати, щоб правда про цю війну ніколи не була забута", - підкреслив Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...