"В РФ есть политик - радикальный сторонник Путина, сталинист, вечный борец с Америкой, масонами, основатель Антимайдана", - Казанський про те, як Кремль "віддячив" за службу своєму черговому "Петрушці"

"Дерьмо вполне годится для того, чтобы кидать его в политических противников. А к столу его не подают – бо противно воняет", - так прокоментував відторонення відомого лицеміра і "кремлівського пропагандона" ще один "діяч" Ігор Стрелков-Гіркін.

А Петрушці нема чого ображатися  - Антимайдан виступав за безправ'я і покірність "царю". Ілюстрація: ptj.spb.ru.

У Росії є такий політик - Микола Стариков. Радикальний прихильник Путіна, сталініст, вічний борець з Америкою, масонами і лібералами, що заснував в Росії рух "Антимайдан" разом з байкером "Хірургом". Словом, еталонний ватник. Так пише в своєму блозі Денис Казанський, передають Патріоти України.

Стариков - лідер партії "Великое Отечество" (ППО). Письменник. Ну, про що його книги, думаю, пояснювати не потрібно. Деякі, до речі, навіть на українську мову були переведені.

У вересні в Росії відбудуться вибори до Держдуми. Само собою, Стариков зі своєю партією теж збирався брати участь в них. Але раптово виявилося, що в державі Путіна, якого Стариков так любить, немає чесних виборів. І Старикова разом з його партією Путін просто послав подалі, відмовивши їм у праві брати участь у виборчій кампанії.

Російська влада придумала норму, яка дозволяє закрити доступ до виборів будь-якій партії, незручній Кремлю. Для того, щоб взяти участь в парламентських виборах, російським партіям необхідно зібрати певну кількість підписів виборців. Якщо ж якась із партій не подобається владі, підписи просто оголошують підробленими, і політсилу до виборів не допускають. Піди доведи, що всі підписи насправді реальні ...

Фанатичний путінець Микола Стариков думав, що застосовувати таку норму Кремль буде тільки до "ліберастів" типу Навального. Але раптово жертвою свавілля стала політична партія самого Старикова. Як зазвичай буває в таких випадках, сталініст різко перетворився в демократа і став ображено лепетати щось про "політичний вибір" своїх виборців.

"300 000 граждан России высказались в поддержку нашей партии, но их политический выбор, как и выбор многих других избирателей желающих отдать свой голос за программу "Партии великое Отечество", перечеркнут формальными препятствиями, устроенными теми, кто сегодня заседает в Госдуме и боится открытой политической конкуренции", – обурено написав Стариков на своєму сайті, як справжнісінький "ліберал".

Старикова явно заборонили не за опозиційність. Просто Кремлю не потрібна ще одна прокремлівська партія в Держдумі - там таких вже і так вистачає. Карикатурний мракобіс, яка закликав окупувати Україну і націоналізувати рубль, не знадобився. Точно так же, як не стали в нагоді на Донбасі ідейні і дурні фанати "русского мира", яких росіяни використовували в своїх цілях і банально пограбували.

Само собою російські фашисти з конкуруючих націоналістичних організацій тут же позловтішався:

"Партия "Великое Отечество" известного лицемера и "патриотического пропагандона" Коли Старикова не допущена к выборам... вот так вот! А ведь как Коля старался! Как лизал, как лизал! Но, видимо, все-таки недостаточно. "Сурков всегда платит разбитыми черепками" – а кто не верит, пусть полюбуется на его "шестёрок" типа Старикова или Бородая. Продать душу за надежду получить думское кресло и иные "политические ништяки", а в результате "остаться не солоно хлебавши" – вот судьба всех подобных "флюгеров". Ими пользуются, ими охотно вытирают грязную обувь, но когда дело доходит до "допуска к пирогу" – брезгливо отодвигают в сторону носком ботинка. Ведь дерьмо вполне годится для того, чтобы кидать его в политических противников. А к столу его не подают – бо противно воняет", – радісно написав Гиркин.

Звісна річ. Любителям оспівувати диктатуру і обмежувати чужі права дуже не подобається, коли обмежуються їхні власні права.Фанатам СРСР дуже не подобається, коли вони насправді потрапляють в СРСР з генсеком і генеральною лінією партії.

Рано чи пізно будь-якого сталініста або антимайданівця чекає однакова доля. Тому що система, яку вони вибудовують, насправді огидна для всіх нормальних людей. Тому що ідеологія, яку вони сповідують, за своєю суттю глибоко збиткова.

Кремль "віддячив" за службу черговому Петрушці. Але йому нема на що скаржитися. Адже Антимайдан завжди і виступав за безправ'я і покірність правителю-самодур. Так що все ок. Їжте на здоров "я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...