В Широкиному гаряче: "Активно працюють професійні російські снайпери, є спроби прориву ДРГ ворога", - радник Авакова з місця подій

ДРГ ворога в основному складаються з кадрових офіцерів та військовослужбовців ГРУ ГШ РФ.

Зорян Шкіряк у Широкиному. Фото: "Фейсбук".

Радник голови МВС Зорян Шкиряк поділився враженнями від відвідування селища Широкине, де досі йдуть запеклі бої, передають Патріоти України. Ось, що пише Зорян на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Передова лінія зіткнення. Багатостраждальне Широкине... Свого часу бував тут достатньо часто, отже певною мірою можу вважати рідними місцями. Востаннє був минулого літа коли оборону тримала потужна сотня "Кірта" Kirt Berk героїчного полку Нацгвардіі "Азов" та бійці полку "Донбас". Практично нічого не змінилося, якщо не враховувати того, що своїми злочинними і підлими масованими обстрілами, російські окупаційні війська практично остаточно зруйнували цей населений пункт.

Сьогодні прибув підтримати наших побратимів морських піхотинців та украінських військових, котрі міцно тримають позиціі сил АТО в Широкиному. Враження про морпіхів та бійців 56-і найкращі - достойні і мужні вояки.

Вийшли на "нуль". До блок-посту "орків" 400 метрів, поспостерігали як вони бігають і суєтяться. Хлопці пояснили і показали, що і як тут зараз відбувається в протистояннях з терористами. Тріскотня зі стрілецькоі постійно, мінометні обстріли практично щодня. Активно працюють професійні російські снайпери, є спроби прориву ДРГ ворога, що в основному складаються з кадрових офіцерів та військовослужбовців ГРУ ГШ РФ.

Дуже небезпечна зона. Але наші вояки добре вміють і знають, що робити. Украінські бійці чітко і фахово відпрацьовують в цьому секторі. Сєпари регулярно це відчувають на собі... Раніше-пізніше, Новоазовськ та всі інші окуповані українські землі будуть звільнені від рашистської наволочі і на нашій землі буде мир і спокій. Я в це свято вірю.

П.С. Окрема вдячність командуванню ОТУ "Маріуполь" за тісну взаємодію ЗСУ з підрозділами Нацполіціі та Нацгвардіі. Тільки в повній координації зусиль та спільними діями ми переможемо агресора. Слава Україні!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіян загнали в пастку. Купа загиблих. Буданов попередив – це не кінець. Ось справжня мета наступу - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 4:15

Військового контингенту РФ, який розташований на півночі, не достатньо для широкомасштабного наступу на Харків. Такої думки притримуються не тільки в Україні, а ї наші партнери з Британії та США. Своїми діями в Харківській області ворог намагається пос...

В Криму знищили секретну базу разом з командуванням. Атакмс застав росіян зненацька - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 0:56

Україна вчергове завдала ударів по важливій інфраструктурі ворога, як у самій РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, ракети Storm Shadow знищили в Криму секретну базу ППО, а Атакмс в Луганській області знищив склад боєприпасів в глибокому т...