"В умовах війни євреї не тільки вистояли, а й створили розвинену країну": Які уроки має вивчити Україна на прикладі Ізраїлю (відео)

Олексій Гарань після поїздки до Ізраїлю розповів, чим відрізняється їхня держава від нашої.

Ізраїль. Фото: "Алатан Тур"

Повернувся щойно з Ізраїлю, де був на конференції, а потім трохи поїздив країною. Побував і на Західному березі в Хевроні, де живуть лише 500 ізраїльтян і близько 250-300 тисяч арабів (послухав обидві версії того, що відбувається в Хевроні: арабську та погляд правих ізраільтян (поселенців). Так пише історик Олексій Гарань, повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"Я вилетів з Ізраілю в день теракту в Єрусалимі, тому для мене емоційно це було особливо болісно, тим паче, коли побачив, як цю подію святкували в секторі Гази.

Звичайно, природа конфлікту інша, ніж у нас. Але постійно думалося про те, як в умовах війни євреї не тільки вистояли, а й створили розвинену країну, єдину демократію, що функціонує, на Близькому Сході. А уряд ще й постійно перебуває під вогнем критики і контролем з боку преси і опозиції.

От про це, власне, й ішлося в розмові (прошу врахувати, що назва, яку дали редактори, не зовсім точна, та й формат розмови призвів до того, що деякі речі були схематизовані і спрощені)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів — це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...