В Ужгороді поліція ледь врятувала педофіла, якого хотів лінчувати розлючений натовп

​Ужгородські патрульні затримали імовірного злочинця, над яким хотіли вчинити самосуд близько двох сотень місцевих мешканців.

У поліції повідомили, що вчора близько 22:00 отримали виклик про спробу згвалтування на вулиці Ужанській. Заявниця повідомила, що співмешканець її доньки, вчиняє розбещення малолітньої внучки, отримуючи від цього сексуальне задоволення, передають Патріоти України.

Патрульні встановили особу підозрюваного та викликали 2 екіпажі на підмогу для забезпечення охорони під час затримання імовірного злочинця.

Також на місце викликали й слідчих. Все через те, що біля будинку зібралося близько 200 осіб однієї з нацменшин, котрі прагнули вчити самосуд, – сказано у повідомленні правоохоронців.

Вони оточили службові авто полісменів й будинок та не дозволяли вивести підозрюваного. Попри це, правопорушника доставили у відділок поліції, де він й зізнався у скоєному.

Потерпілу, разом з матір’ю, направили в лікарню. Затриманому загрожує покарання за ч.2 статті 156 ККУ (розбещення неповнолітніх).

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...