В истории с Гужвой почему-то потерялась одна важная деталь. Он не только журналист, - Казанський

Затриманий напередодні Ігор Гужва є ще й політиком - членом партії "Опозиційний блок", нагадав журналіст.

Ігор Гужва. Фото:https://ukranews.com

Журналіст Денис Казанський дав кілька коментарів з приводу суспільного резонансу, який здійнявся після арешту головреда видання "Страна.ua" Ігоря Гужви. Про це журналіст написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"В истории с Гужвой почему-то потерялась одна важная деталь. - это не только журналист, но и политик, член партии Оппозиционный блок.

О том, что такое Оппозиционный блок, кто в нем состоит, на какие деньги живет эта партия, и какие цели она преследует - надеюсь, никому объяснять не надо.

Поэтому давайте не будем заниматься манипуляциями. Заступаться за журналистов (пускай и с подмоченной репутацией) - это одно. Вписываться за политиков из Оппозиционного блока - совсем другое.

Диктаторские законы, которые принимались с грубейшим нарушением Конституции, простым поднятием рук, видимо, уже все забыли, убитых людей тоже..." - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...