Вах, який стиглий персик - порнозіркою посмакувала акула (відео)

Апетитна красуня отримала поранення ноги.

Фото: girlstop.info

У Флориді (США) під час знімання акула вкусила за ногу зірку фільмів для дорослих Моллі Каваллі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пишногруда білявка у відвертому купальнику занурилася під воду у спеціальній клітці заради ефектних фото. Одній з акул вдалося протиснутися крізь металеві грати та укусити дівчину за ногу.

На кадрах з місця інциденту видно її закривавлену рану. Деякі користувачі припускають, що відео насправді може виявитися вірусною рекламою.

У своєму пості в соцмережі Instagram дівчина написала, що почувається добре і рана не така страшна, якою виглядає. "Дякую вам за добрі побажання, друзі. Я почуваюся абсолютно нормально. Це не так погано, як здається. Я швидко виліковуюся. Це був все дивовижний досвід", - написала Моллі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...