Валерія Гонтарєва погрожує розправою журналісту, який намагається порушити кримінальну справу проти неї - ЗМІ

Олександр Дубінський стверджує, що голова НБУ та її родина незаконно знімали великі суми грошей в момент закриття "Дельта Банку".

Валерія Гонтарєва. Фото:24tv.ua

Голова НБУ та її люди погрожують журналісту Олександру Дубінському, який намагається порушити кримінальну справу проти Валерії Гонтарєвої та її родини, які незаконно знімали великі суми грошей в момент закриття "Дельта Банку". Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Абонентські номери 380662610311 і 380730426292 використовувалися в одному і тому ж мобільному апараті Samsung E1200 IMEI35433307792180. Обидва номери включалися і працювали в районі дії базової станції (БС) за адресою Київ, вул, Банкова, 2.

В цьому корпусі розташований департамент банківської безпеки Нацбанку. Його очолює Олександр Скомаровський, який раніше працював в органах Служби безпеки України.

Скомаровський працював на посадах директора департаменту безпеки, начальника управління безпеки, радника голови правління з питань безпеки в наступних банківських установах: ПАТ „ВіЕйБі Банк“ (Бахматюк), ПАТ „Терра Банк“ (Луцький), ПАТ „КБ“ Преміум», — пише Дубінський.

Журналіст Олександр Дубінський не одноразово наводив конкретні факти, щодо зловживання Гонтарєвою службовим становищем, яке дозволило їй незаконно знімати величезні суми в касі "Дельта Банку" тоді як інші вкладники годинами стояли на вулиці в десятиградусний мороз, щоб отримати хоча б тисячу гривень зі своїх заощаджень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...