"Вам ніхто не довіряє. Від вас хочеться бігти", - Боровик - Яценюку

Голові уряду нагадали, як він дбайливо зберігає умови для політичної та побутової корупції.

Арсеній Яценюк. Фото: peoples.ru.

Прем'єр Арсеній Яценюк вважає, що він успішно виконує коаліційну угоду і свої зобов'язання і не розуміє, за що йому йти у відставку. Радник голови Одеської ОДА Олександр Боровик пояснив Яценюку, чому той має скласти свої повноваження. Про це Боровик написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передають Патріоти України.

Так одеський чиновник почав з заяви про те, що Яценюк не поспішає боротися з олігархами та їх корупційними схемами в Україні, та безпідставно піднімає тарифи для населення. "Ви навіть не почали розбивати державний і олігархічний капіталізм - держава, олігархи і кримінальні групи продовжують контролювати всі сфери життя людей. Піднявши тарифи, ви не створили умови для того, щоб люди могли чесно заробити гроші, щоб їх оплатити", - зазначив Боровик.

Також радник губернатора Одещини зауважив, що Яценюк і сам є корупціонером. "Ви навмисно зберігаєте ідеальні умови як для великої, так і для побутової корупції. У ній практично неможливо не забруднитися: офшори, зарплати в конвертах, хабарі лікарям, платежі при вступі до дитячих садочків і шкіл - це частина життя в країні. Ви їх не придумали, але зараз ви над цим головуєте і, швидше за все, на цьому наживаєтеся.

Ви, і практично все ваше оточення, непрофесійні - субстантивно, ви пост-совдепівські бюрократи одягнені в дорогі костюми, але ви так само самозакохані, нахабні і зарозумілі; ви так само брешете, викручуєтеся і в усьому шукаєте вигоду насамперед для себе", - звернувся до прем'єр-міністра Олександр Боровик.

Підбиваючи підсумок, помічник Саакашвілі порадив Яценюку піти у відставку через суцільну недовіру суспільства його уряду. "Вам просто ніхто не вірить - ви втратили довіру і ентузіазм людей. За вами не хочеться йти. Ні на інтелектуальному, ні на емоційному рівні. Від вас хочеться бігти. Коли так відчуває і про це говорить лише частина суспільства - це політика; але коли так відчуває більшість (98%), а ви продовжуєте у своєму дусі - це відсутність такої. Вам потрібно піти у відставку; а вашій партії треба поміняти лідерів, які її збанкротили, - і готуватися до нових виборів. Якщо тільки ви правда політики, а не клуб Підприємців-корупціонерів", - написав чиновник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...