"Вам звіт показати? А не покажу!", - директорка санаторію про вкрадений 1 000 000 на реабілітацію інвалідів АТО (фото, відео)

Оздоровчі програми для бійців АТО також перетворилися на ще одну годівницю для вітчизняних корупціонерів.

Алла Кучер - директор оздоровчого табору. Фото: соцмережі.

"Нервових прошу не читати!!! А от тепер детальніше", - написала волонтерка Інна Білецька на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Рецепт від оздоровчого табору "Джерельце":

1. Подаємось на тендер.

2. Виграємо тендер на два мільйони гривень.

3. 18 грудня підписуємо договір з новісєнькою структорою - Державною службою у справах ветеранів і учасників АТО.

4. 14 грудня до 30 грудня. За цей час робимо таке - реалізація шести заходів з психологічної реабілітації:

1. Психологічна просвіта та консультування, 2. Психологічна діагностика, 3. Підбір методів психологічної реабілітації, 4. Психологічна допомога (терапія), 5. Психологічна корекція та проектування майбутнього, 6. Профілактика та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини для 600 отримувачів послуги.

5. 30 грудня отримуємо 1 млн 77 тис. грн. Збираємо список з 198 учасників АТО, який нікому не показуємо. Чеків і накладних не надаємо навіть КРУ І СБУ. Урааааа мільйон витрачено!

За інфою, яку Діані Гордійчук надали бійці - їм телефонували і пропонували за півтори тисчьонки поставити підпис, що вони пройшли реабілітацію. Ітого - на кожного списали 5300, 1500 дали, решта куди?Директорка табору "Джерельце" каже - біда чорна - чотири місяці без зарплати.

Дяка моїм детективам (Наталія Лозовська, нікому не скажу хто вони), я пересвідчилась у важкому становищі директорки (профіль у соцмережі "Вконтакте") - гарна жінка:

Тепер питаннячка:
- пачьом опіум для народа у вигляді атошних програм?
- і до коли той триндєц триватиме?

UPD.

То без коментарів.
- Покажіть документи
- А не покажу
Хааа. Реабілатації тепер і я потребую.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...