"Вата может собирать чемоданы. На Марс": Саудівська Аравія обіцяє нафту по 10 доларів

Росіяни дуже зраділи, коли Саудівська Аравія розірвала дипломатичні відносини з Іраном, але, як показав наступний розвиток подій, їхня радість була передчасною.

Типовий ватник. Фото: соцмережі.

"Удар в спину", "серпом по яйцам" - х@ило думал, что он опять всех переиграл, когда СА и Бахрейн разорвали дипотношения с Ираном - ведь нефть стала ползти к 39$ за баррель", - написала Олена Балаба на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Сегодня 35. Саудиты заявили, что будет 10. Вата может собирать чемоданы. На Марс.

Нагадаємо, 4 січня світові ціни на нафту росли на тлі конфлікту між Іраном і Саудівською Аравією. У Росії з ентузіазмом зустріли подібний розвиток подій, але потім Саудівська Аравія, всупереч ринковим тенденціям,оголосила про зниження цін для Європи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...