Вбивство бійцем-дезертиром командира взводу: військові розповіли подробиці

Військові розповіли про зрадника з 93 ОМБр, який убив свого побратима й втік до бойовиків.

Про це вони повідомили на сторінці 93 ОМБр у Facebook:

"Офіційно
На жаль, в 93-й ОМБр мав місце випадок, коли військовослужбовець порушив Військову присягу, зрадив Українському народові та своїм бойовим побратимам.
Вчора, 1 грудня 2016 року на позиції взводного опорного пункту чергував молодший сержант Попов Олег Олегович, який приблизно о 14:30 під впливом антиукраїнської пропаганди чи інших обставин, які встановить слідство, залишив місце несення служби зі зброєю.
При цьому сталася жахлива трагедія – аби позбутися свідка та перешкоди заздалегідь спланованій втечі, Попов з особливою жорстокістю вбив свого командира та бойового товариша молодшого сержанта Лисенка Олега Ігоревича, з яким місяцями ділив бліндаж, окоп, з яким разом харчувався й переносив всі тяготи військової служби.
Вся техніка та зброя підрозділу, за винятком кулемета Попова, який той забрав з собою, зараз знаходиться там, де їй належить – на опорному пункті.
Наразі проводяться слідчі дії, порушено кримінальну справу, реалізується низка профілактичних заходів, спрямованих на недопущення в майбутньому подібних трагічних інцидентів.
Командування та особовий склад 93-ї окремої гвардійської механізованої Харківської бригади висловлює глибоке співчуття рідним та близьким молодшого сержанта Олега Лисенка в зв’язку з трагічною загибеллю військовослужбовця."



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...