"Вчепився у портфельчик і шукав для Собчака "кофійок". Це дрібна, нафталінова постать, у руках якої опинилась величезна країна" - Чорновіл пригадав, як у 91-му вперше побачив Путіна (відео)

Екс-нардеп наголосив, що ніяк не може зрозуміти росіян, які буквально моляться на таку маргінальну особу, якою є президент РФ.

Анатолій Собчак і Путін, який тоді був його помічником. Ілюстрація:press.lv

Відомий український політолог, юрист і колишній нардеп Тарас Чорновіл переконує, що за понад 26 років чинний російський президент Володимир Путін фактично не змінився – як був, так і залишився дріб'язковим, нафталіновим персонажем. Про це він розповів в інтерв’ю телеканалу "Магнолія ТБ", зазначають Патріоти України.

"Наприкінці серпня 1991 року я вперше познайомився з Путіним. Тоді до Києва приїхала делегація так званих демократів від Єльцина, серед яких були Собчак і Путін. Зокрема, вони тоді завітали до України, аби "ломать хохлов, що якусь собі нєзалєжность прідумалі", – зауважив експерт.

За його словами, він уперше побачив чинного російського президента Володимира Путіна під час зустрічі його батька В’ячеслава Чорновола та екс-мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака.

"Був тоді я у приймальні, і біля мене сидів чоловічок, який вчепившивсь так у портфельчик, дивився по сторонах. Коли була там якась перерва, до нього виходив Собчак, який сказав: "Організуй нам тут кофєйку". І той бігав, не знав, де тут "кофійок організовать". В 91-му році організувати кофійок навіть у Верховній Раді було проблемою", – підкреслив він.

Крім того, політолог пригадав, як тоді Путіну запропонував закурити, натомість той відповів єдиною фразою: "А вдруг я здесь буду нужен для чего-то".

"Дуже відповідальна, дріб’язкова, така маленька постать. Не можу зрозуміти росіян, які моляться на таку дрібну, маргінальну особистість, як Путін. Ось зараз дивлюсь, на екран, і бучу ту саму постать. Він не змінився. Абсолютно дрібна, нафталінова постать, у руках якого опинилась величезна країна", – додав Чорновіл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...