"Веками одно и то же. Придти на чужую землю, убивать направо и налево и героически там сдохнуть" - Бабченко висміяв заяву Путіна про росіян

Журналіст зазначив, що в Росії ніколи нічого не змінюється.

Аркадій Бабченко. Фото:РБК

Росіяни століттями приходять на чужу землю вбивати направо і наліво, а потім героїчно там здохнути. Таку думку ввисловив російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Путін порівняв подвиг загиблого в Сирії льотчика Філіпова з подвигами героїв Великої Вітчизняної війни". Він прийняв нерівний бій з терористами, не здався, не відступив, і ми маємо повне право порівняти його із героями-захисниками Брестської фортеці, з захисниками Москви, Сталінграда". За Москву і Сталінград не скажу, а от із захисниками Брестської фортеці Володимир Володимирович абсолютно правий", - зазначив Бабченко.

За його словами, аналогія стовідсоткова.

"Окупували Польщу, анексували західну Білорусь, взяли штурмом Брестську фортецю, командувача гарнізоном генерала Плісовського розстріляли в Харківській в'язниці, капітана Радзишевського, командувача безпосередньо обороною Брестської фортеці, розстріляли в Катині, два місяці добивали по лісах польський гарнізон, добили, влаштували геноцид місцевого населення - а через рік самі героїчно загинули в цій же фортеці" - написав він.

Журналіст зазначив, що в Росії ніколи нічого не змінюється.

"Будь при владі хоч цар, хоч комуністи, хоч Путін. Віками одне і те ж. Прийти на чужу землю, вбивати направо і наліво, героїчно там здохнути, плакатися про те, які ж ми беззавітні герої всі, складати героїчні міфи про героїчну оборону, панфіловців і Матросова, про "це вам за пацанів", хоча там просто арабська мова, і ненавидіти всіх інших, хто живе в реальності. Путін - лише наслідок", - підкреслив Бабченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...