"Великий стратег Путин собирается... расписаться с княгиней Романовой. И тогда - вуаля - он уж император всея Руси!", - блогер Талк

Тоді цей президентський термін Володимира Путіна буде дійсно останній, а далі піде безмежне царювання!

Княгиня Романова може стати дружиною Путіна? Ілюстрація: ТАСС.

"Сейчас пиарят княгиню Марию Владимировну Романову: и на Крымский мост её возят, и на Ладе Калине катают. С чего бы это? Прочитал где-то, что великий стратег Путин собирается... расписаться с ней. И тогда - вуаля - он уж император всея Руси!", - пише блогер Сергій Талк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Элехантно, как говорят в Краснодаре! Конечно, княгиня на десять лет его старше и толстовата чуть-чуть, но ради императорства можно и потерпеть! Тогда этот его президентский срок будет действительно последний, а дальше пойдёт безграничное царствование!

P.S. У меня только один вопрос: как они её в Калину-то засунули?

P.P.S.

Пришёл ответ на вопрос: как императрица-каракатица Мария Владимирова влезла в Ладу Калину? Ответ - никак! Его перевозили на пикапе Рено. А кроме того Наталья Поклонская объявила великую княгиню самозванкой, а та её - психбольной истеричкой.

Вот заявление царского двора: "Императорский дом совершенно спокойно относится к безумию госпожи Поклонской. Мы сожалеем о ее нынешнем душевном состоянии. Желаем ей скорейшего выздоровления. Думаем, что когда-нибудь Господь пошлет ей вразумление, и она покается и извинится".

А вам не кажется, что вся страна с катушек слетела?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У Суркова був сейф в кабінеті": Роман Цимбалюк розповів, як Кремль працює із західними ЗМІ

вівторок, 30 квітень 2024, 22:17

Західні журналісти писали потрібні Кремлю тексти після того, як отримували від росіян «котлети» в євро та доларах. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. «Коли Сурков був відповідальним за Україну, у...

Російський економіст пояснив, на чому досі тримається економіка агресора

вівторок, 30 квітень 2024, 21:53

Російська економіка виживає за рахунок того, що країна-агресорка відібрала всі гроші, які були на рахунках регіонів. Росія забирає кошти у приватного бізнесу та громадян, концентруючи їх у своїх руках. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів доктор еконо...