"Від величі лікували всіх - Німеччину, Японію, навіть Китай. І Росію вилікують", - Бабченко

Процес розпаду Росії як імперії почався в 1917 році, продовжився в 1991-му і, можливо, закінчиться через кілька десятків років.

Аркадій Бабченко. Фото: Публичные Люди.

Росія як імперія може закінчитись уже через кілька десятків років. Таку думку російський журналіст Аркадій Бабченко висловив в інтерв'ю "Новому времени", передають Патріоти України.

"Росія як імперія обов'язково закінчиться, але станеться це швидше з природних причин. Процес розпаду вже почався в 1917 році, продовжився в 1991-му і, можливо, закінчиться через кілька десятків років. Поки нафта ще важлива та коштує $50 за барель, Росія може існувати, хай і не так комфортно", – заявив Бабченко.

Він уважає, що Росію обов'язково "вилікують" від вигаданої величі, однак цей процес буде болючим. "Щеплення від вигаданої величі не існує, але ця хвороба все-таки лікується. Від величі лікували всіх – Німеччину, Японію, навіть Китай. І Росію вилікують, хоча що далі, то більше очевидно, що лікування буде болючим", – додав Бабченко. 20 серпня журналіст заявив, що Росію чекає майбутнє окупованих районів Донецької області, а керівним класом у РФ у майбутньому стануть "озброєні гопники".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20