"Віддайте наші грошики...": 15 мільйонів євро за "Євробачення" могли заморозити на вимогу Euronews

15 мільйонів євро, які Київ надав як фінгарантії проведення «Євробачення-2017», могли заморозити за позовом телеканалу Euronews до Національної громадської телерадіокомпанії України.

У Національній громадській телерадіокомпанії України підтвердили, що блокування коштів на швейцарських рахунках ініційовані не Європейською мовною спілкою, а невідомою третьою стороною, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Телеканал Euronews через суд домагається виплати йому неустойки в розмірі 10,59 млн євро за розрив співпраці з Національною телекомпанією України в 2014 році.

Нагадаємо, Національна громадська телерадіокомпанія України найняла юридичну фірму зі Швейцарії, щоб з'ясувати причини накладення арешту на 15 млн євро фингарантий України.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:00

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмер...

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...