Відразу видно: Гризлов повторив усі публічні мантри Путіна, - Ірина Геращенко

Кремль вкотре намагався розповідати про свої власні вимоги та ігнорувати усе, що суперечить його твердженням.

Борис Гризлов. Фото: apteka.rin.ru.

"Уважно прочитала по суті перше інтерв'ю нового представника країни-агресора РФ у тристоронній контактній групі Гризлова кремлівському "Комерсанту". В принципі, він повторив всі публічні мантри президента РФ Путіна про "две стороны: Киев и Донецк", (їх улюблена тема "гражданской войны и прямого диалога"); визнав порушення режиму тиші (правда, чомусь в контексті "ЗСУ і добровольчих батальйонів", хоч ОБСЄ щодня фіксують порушення з боку бойовиків і саме про це говорять зокрема й у своїх останніх рапортах, серед іншого й у Мінську)", - написала Ірина Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Також вчергове прозвучала мантра про "неузгодження" Києвом конституційних змін: ну, по-перше, ніде в Мінських угодах ані слова немає про те, що Киів має із кимось це узгоджувати, там взагалі не написано, що з Донбасом треба буде узгодити дати виборів (при цьому Гризлов чомусь "забув", що їхні маріонетки "провели вибори", не визнані навіть Москвою, ще в листопаді 2014, чим зірвали мінські угоди, і, до речі, досі ці псевдовибори не скасували, тому називають себе "спікерами", " прем'єрами" і друзями імператора).

І ключове, що конституційні зміни – це прерогатива суто парламенту незалежної країни, а Конституція чітко визначає, хто може бути суб'єктом подання змін до Основного закону. І ми будемо беззаперечно діяти за Конституцією Украіни, а не за баченням країни- агресора.

Ну а щодо двох сторін, то дійсно є дві сторони: Украіна, проти якоі ведеться агресія, і РФ, яка підло відтяпала частину нашої території. Тому ми стоїмо на вимозі виконання Мінських угод з боку РФ: вивід іі військ і техніки, всіх цих заблудлих ГРУшників, якутських і псковських ПТУшників, закриття кордону, а далі ми вже якось розберемося в своій хаті, без "братьєв".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...