Віджати і поділити: Ватажок "ДНР" Захарченко поріже на метал потяги "Укрзалізниці"

Працівники залізниці за наказом "адміністрації" вже перефарбували кілька вагонів і поставили на них мітку "ДП Донецька залізниця".

Ілюстрація:beztabu.net

Ватажок псевдоутворення "ДНР" разом зі своїми кураторами готується заявити про те, що всі потяги, віджаті терористами, тепер "націоналізовані". Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Олексій Чибісов, зазначають Патріоти України.

За його словами, працівники залізниці за наказом "адміністрації" перефарбували кілька вагонів і поставили на них мітку "ДП Донецька залізниця".

"У рамках "націоналізації" ватажки "республіки" незабаром оголосять про те, що підприємство встає з колін. Розкажуть про неймовірний прибуток, який незабаром принесе залізниця "республіці", хоча при цьому готується масштабне скорочення половини працівників підприємства.

Частину потягів "за підсумками ревізії" відправлять на металобрухт, - зазначив Чібісов. - Сама залізнична компанія "націоналізована" ще в 2014-му, але зараз терористи згадали, що за документами вантажний парк вони не віджали. Виправляються, граючи в демократію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...