"Військовослужбовець, який зняв ролик у "Десні", нікуди не зник і не лежить в санчастині", - волонтер

Роман Доник прокоментував ситуацію й зізнався, що, мабуть, немає людини, яка би ненавиділа "Десну" більше, ніж він.

Ілюстрація: Міністерство оборони України

"Військовослужбовець, який зняв ролик в "Десні", нікуди не зник і не лежить в санчастині. Рішенням заступника міністра оборони він переведений в іншу військову частину (куди він хотів спочатку) для того, щоб на нього не чинили тиск. Щоб розслідування провели неупереджено", — пише волонтер, передають Патріоти України, і продовжує:

"Найсумніше в цій ситуації не те, що інформація подається однобоко й нагнітається.

Найсумніше, що донині, окремі люди, яких відправляють для перевірок, не шукають об'єктивної причини для того, щоб їх вирішити, а цілеспрямовано шукають винних, щоб покарати.

Так, на нараді з цього приводу, один із тих, хто був відправлений для перевірки, доповів, що в "Десні" військовослужбовці навіть миють після себе посуд. Що він особисто бачив, як солдат мив три ложки в їдальні.

Доповідаючи, він не знав, що в Десні використовується одноразовий посуд.

Был изобличен, получил 3,14здюлей и, говорят, выговор от министра.

Я не знаю, напевно складно знайти людину, яка ненавидить "Десну" більше, ніж я. Це матриця. Це система, що з'їдає людей. Яка бойових офіцерів перетворює в завгоспів. Проблем хоч греблю гати, а фінансування немає. У цьому році на "Десну" урізали фінансування. У тому числі на невідремонтовану їдальню. І подобається це чи ні, але можна десять разів змінювати командирів "Десни" і частин, але якщо грошей немає, то їх немає. І до цього потрібно бути готовими. І нам, і тим, хто йде на навчання. І ще маленька деталь: у ролику забули показати, що в казармі по всьому стояку закінчується ремонт нового туалету. І що всі показані конструкції в санвузлі — тимчасові."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....