Він принесе користь Україні: Геращенко особисто проситиме українського громадянства для Осмаєва (відео)

Нардеп прокоментував замах на Адама Осмаєва – чеченця, українського народного героя, який воював у зоні АТО на боці України.

Антон Геращенко. Фото:скрін відео

Слід звертатися до Президента, щоб надати Адамові Осмаєву громадянство України, оскільки станом на цей час він – громадянин Росії. Таку заяву у програмі FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK зробив нардеп "Народного фронту" і член колегії МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

Він прокоментував замах на Адама Осмаєва – чеченця, українського народного героя, який воював у зоні АТО на боці України, зауваживши, що, на його думку, Осмаєв принесе користь Україні.

"Він звертався з пропозицією про отримання українського громадянства, документи підготовлені. Я думаю, це буде прекрасний громадянин України", – висловив сподівання Геращенко.

Також обранець зізнався, що до третьої ночі займався питаннями безпеки дружини Осмаєва – Аміни Окуєвої і тим, щоб справа про замах розслідувалась добре.

Водночас член колегії МВС не захотів коментувати інформацію про те, що кілер хотів влаштувати замах на лідера Радикальної партії Олега Ляшка. "Якщо Ляшко зробить заяву, що він зустрічався з цією особою, ми будемо це обговорювати", – зауважив Геращенко.

Також обранець перерахував замовлені Росією вбивства в Україні. "Мартиролог починається з Івана Мамчура, працівник колонії, який був застрілений на порозі власної квартири у Рівному. Коли його застрілили з пістолету Макарова, то не було зрозуміло, в чому справа. Думали на "зеків". Але вийшли на слід кілера. Виявився українцем. Його завербували у Росії, кілька місяців тренували у таборі – про все це загальновідомо", – додав Геращенко.

Інший випадок, за словами члена колегії МВС, трапився у Харкові. "У грудні 2016 року невідома особа вистрелила у голову курсантові Харківського військового університету. А цей 23-річний курсант два роки був у найгарячіших точках АТО навідником в одній із артилерійських бригад. Ми отримали інформацію, що це була "проба пера" у межах тієї ж операції "Помста", – зазначив народний депутат.

У тому ж ключі Антон Геращенко назвав замах на себе, вбивство Павла Шеремета і операцію проти Дениса Вороненкова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...