Він вижив: Айдарівець з відрубаною сепаратистами рукою виступив у ПАРЄ

Вороги та окупанти, які прийшли на нашу землю, ненавидять все українське, про що хлопець розповів перед присутніми у Стразбурзі європейцями.

Василь Пелиш залишився без руки, бо на ній було татуювання з тризубом, що не сподобалося терористам. Фото:Facebook

"Знакомьтесь, Василий Пелыш. Айдаровец, которому отрубили руку за то, что у него на ней был вытатуирован тризуб." - пише на своїй сторінці у Facebook нардеп Борислав Береза, інформують Патріоти України.

Кто именно отрубил, Василий не помнит. Говорит, что там была солянка из россиян, "наших", казахов. Мрази-наемники разных мастей. Объединили их деньги и враждебное отношение ко всему украинскому.

Василий выжил. Приехал в ПАСЕ. И сегодня выступал тут, донося до европейцев свою историю.

Я не забыл о том, как избивали в Славянске за жовто-блакытну ленточку, как убивали в Донецке за наш флаг, как вспарывали животы за проукраинскую позицию, как пытали в Луганске за Слава Украине.

И я не помню, чтобы было какое-нибудь преследование в Украине за русскую речь. Об этом тоже мы напомнили сегодня европейцам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...