Віталій Кличко про бій брата Володимира з Джошуа: Те, що сталося, - життя

Мер Києва, легенда світового боксу сказав, що найближчим часом Володимир зробить заяву, а він, у свою чергу, підтримає будь-яке його рішення.

Прес-служба Віталія Кличка виклала його коментар з приводу вчорашньої поразки його брата Володимира в поєдинку з Ентоні Джошуа, повідомляють "Патріоти України".

“Те, що сталося – це життя. Так буває. Це був бій гладіаторів, коли два кращі бійці в світі зустрілися в рингу. Володимир домінував, мав всі шанси перемогти. Але сталося так, як є. Ми можемо поставити ключове питання: що далі? Сьогодні Володимир сам відповів, що найближчим часом зробить заяву. Я не можу вирішувати за нього. Я підтримаю брата в будь-якому його рішенні. Відверто хочу сказати: для мене особисто набагато зручніше бути на ринзі, ніж стояти в якості секунданта секунданта під час поєдинку", –- заявив легендарний український боксер і мер Києва.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...