Влада має заборонити поїздки через лінію фронту в Росію, а не запроваджувати візовий режим, - Яременко

Експерт вважає, що візовий режим не створює для нас жодних переваг і ні від чого не захищає

Фото: 24tv.ua

Дипломат Богдан Яременко вважає, що треба не запроваджувати візовий режим з РФ, а повністю розривати дипломатичні відносини. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Ідея із запровадженням візового режиму з РФ – це ще одне красномовне свідчення непослідовності, безсистемності української влади, відсутності в неї реалістичного бачення ситуації та плану руху вперед.

Візовий режим – це не більше, ніж бюрократична перепона на шляху людського обміну між державами.

Він не дає нічого в плані безпеки. Так, можливо, українські спецслужби отримуватимуть інформацію про наміри росіян відвідати Україну на кілька днів раніше. Але, по-перше, в умовах війни треба вміти працювати в реальному часі (без додаткового часу на виконання "домашньго завдання"), а, по-друге, цей позитив цілком нівелюється тим, що російські спецслужби (в яких і так все непогано з організацією провокацій проти громадян України) також отримуватимуть більше часу на підготовку різного роду капостей українцям.

Візовий режим не створює для нас жодних переваг і ні від чого не захищає.

Якщо в нас війна з РФ (про що любить повторювати українська влада, не роблячи нічого для правового оформлення цієї позиції, перетворюючись таким чином на натовп демагогів, бо реальною владу роблять справи, а не заяви і виступи з трибун), то цьому стану "відносин" повною мірою відповідає лише розірвання дипломатичних відносин і закриті кордони.

Усе інше – це замилювання очей українцям.

Найкраще, що може зробити українська влада, дбаючи про потреби, права, життя українців – це заборонити їм поїздки через лінію фронту в Росію, що воює з нами. І детально пояснити усі причини цього рішення.

Усе інше – візовий режим, консули, які захищають права, – це від лукавого", - пише Яременко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...