Власти уже пропалились с терактом в Питере. Преступники выдали себя - Ейдман

Після теракту ЗМІ і МНС говорили про два вибухи. Чому? Тому що планувалося зробити два вибухи одночасно, наголосив соціолог.

Вибух у метро Санкт-Петербурга.Ілюстрація:BBC

"А вы знаете, что власти уже пропалились с терактом в Питере. Просто фактически дали на себя показания, оставили на месте преступления важные улики, позволяющие взять их за руку." Про це пише у своєму Fаcebook російський соціолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України, продовжуючи:

Помните, что вчера, сразу после теракта СМИ и МЧС говорили о двух взрывах. Почему? А потому что планировалось произвести два взрыва одновременно. Поэтому такую информацию слили из спецслужб, как-только началась заваруха. Но что-то пошло не так.

Видимо, второй подрывник не стал подбрасывать бомбу в вагон (испугался или совесть проснулась), а оставил ее в нерабочем состоянии на станции "Площадь восстания". В результате бомбу нашли и обезвредили.

Власти не могли заранее знать о второй бомбе, которую они преждевременно посчитали взорвавшейся, если бы сами не были организаторами теракта. Преступники выдали себя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...