​Володарю Кремля нагадали про неминуче: На відкритті саміту G20 Китай як держава-господар тонко протролив Путіна (відео)

Безпардонні витівки Володимира Володимировича, котрий взагалі не дуже знає і не дуже дотримується дипломатичного етикету, мабуть таки дістали чутливих до таких речей азіатів.

"Интересно... ... кому пришла идея в голову в Китае так подъе64ть ХЛО? ... это открытие саммита G20", - пише в групі "Патріоти України - єднаймося" Сергій Галецький.

Варто зазначити, що китайський етикет не тільки давніший, але і на порядок суворіший за європейський. Не дармо вислів «китайські церемонії» став символом складних, тривалих і суворих правил, зазначають Патріоти України.

А тут Путін… то йому схотілося натягнути одіяло на дружину свого китайського візаві, то самого годує контрабандним морозивом. Обізнані люди кажуть, такі речі в Піднебесній не забувають, але не завжди «віддячують» прямо та брутально, тим більше на такому рівні.

Тому, можливо, і пригостити «дорого гостя» танцем маленьких лебедів балету Чайковського. Це й може бути «маленькою шпилькою» від господарів. Іншим гостям з 18 делегацій «Лебедине озеро» зайва нагода послухати чудову музику та подивитися вишуканий танок. А для Володимира Володимировича це перш за все набатний дзвін, що кличе у кремлівську стіну, або мавзолей, якщо Ленін посунеться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...