"Володимире Володимировичу, забирайтеся з Донбасу!": Путіну не бачити скасування санкцій, як власного носа, - Портніков

Напруга не тільки у суспільстві, але й у оточенні російського президента через економічну кризу тільки зростає.

Володимир Путін. Фото: newsprolife.com.ua.

Єдине, чим російський президент Володимир Путін може врятувати економіку своєї країни від повного краху, - це піти з Донбасу, в іншому випадку антиросійські санкції залишаться в силі. У цьому впевнений український журналіст Віталій Портніков, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Можно сказать, что живущий в своем виртуальном мире Путин – российский президент явно еще не понял, что с его режимом все кончено – может игнорировать эти слова. Но с каждым новым понижением нефтяных цен в России нарастает нервозность", - зазначив він.

На думку експерта, економічні та політичні проблеми підвищують рівень напруги і у верхівці влади РФ. "Нарастает она и вокруг Путина. И сам Путин в какой-то момент просто вынужден будет заметить, что денег нет и – что самое замечательное – не будет... Потому что времени у Путина на самом деле не так уж много. Если через полгода санкции против России не будут смягчены или отменены, то не нужно думать, что американская администрация решится на такой шаг в самый разгар предвыборной кампании", - констатує журналіст.

Крім того, санкції Європейського союзу і США доведуть економіку Російської Федерації до критичної точки. "Самоубийцы живут в Кремле, а не в Белом доме – нужно это четко понимать. И нежелание американцев смягчать давление на Кремль обязательно отразится на настроениях их союзников. Так что в этом случае Путину не видать отмены санкций как собственного носа. А там и денюжки закончатся. Совсем. Так что, Владимир Владимирович, убирайтесь с Донбасса", - резюмував Портніков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Панство, нічого не муляє?": Військовий різко висловився про чоловіка у футболці з написом "ухилянт" (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:44

Журналіст, блогер та військовослужбовець ЗСУ Віктор Трегубов різко висловився про чоловіка у футболці з написом “ухилянт”. Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Facebook, доповнивши його світлиною, передають Патріоти України. “Панство, ...

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...