Волонтери вирахували "крису": прапорщик з уславленого батальйону Кульчицького продавав їхню допомогу - прилади нічного бачення, рації, польову кухню

​Весь запропонований бійцем асортимент раніше було отримано від волонтерів.

Валерій Горін. Фото: Facebook

Взводний батальйону Нацгвардії імені Кульчицького Валерій Горін (позивний Груздь) попався на продажу армійського майна, переданого бійцям раніше волонтерами. Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер Сергій Власенко, інформують Патріоти України.

"Після того, як ми знайшли оголошення про продаж рацій, ПНБ, далекоміра і польової кухні, ми вийшли на Валеру з пропозицією купити. Він погодився і розповів нам жалісливу історію, що все це він продає для добрих цілей, і з батальйоном це погоджено", - написав волонтер.

За його словами, на зустріч взводний приїхав з 5 раціями, 1 далекоміром і 2 біноклями.

"Побачивши, що нас це все зацікавило, він вирішив відкрити гараж і показати нам дизельний генератор і польову кухню... Ми почали працювати з Валерою. Ми розуміємо, як цього всього не вистачає на передовій, знаємо, як цього не вистачає в тому ж баті Кульчицького", - написав Власенко.

На акцію з викриття волонтери запросили журналістів, які зняли факт продажу армійського майна. Однак Валерій Горін, за словами Власенка, подав зустрічну заяву в поліцію, звинувачуючи волонтерів у крадіжці. Свою причетність до продажу стратегічно важливого обладнання та обмундирування він не визнає, за нього заступилися і бійці батальйону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...