"Вони розуміють, що непереможні. Підходять впритул і тихенько шепчуть про пи*дeць" - журналістка про блок-пости бурштинових браконьєрів на Рівненщині (фото)

Нелегальні бурштинокопачі не вважають, що порушують закон, а якщо і порушують, то вважають, що мають на це право.

Бурштинокопачі на Рівненщині вже мають свої блокпости. Фото:Facebook

"Блокпост. Не АТО. Рівненська область. Дорога перекрита шлагбаумом. Хатинка з заскленими вікнами. Люди в камуфляжі. Державний прапор. Блокпост Нацгвардії? Лісників? Поліції?" Про це пише у своєму Facebook журналістка Інна Білецька, передають Патріоти України, продовжуючи:

Ні. Це стаціонарний блокпост клесівських старателів дорогою на урочище Рожки, так зване Болото. Може, хтось не знав про існування такого. СБУ? Адміністрація? Рада?

Ну хоч прапор український, і то легше. Мені подобаються їхні реакції. Вони задоволені собою. Вони розуміють, що тут вони непереможні. Вони фотографують журналістів, підходячи впритул. І тихенько шепчуть про пu3дeцb. Вони не вважають, що порушують закон, а якщо і порушують, то вважають, що мають на це право.

Все. Контроль втрачено остаточно. Вітаю, дорогі заробітчани від влади, догралися. Якщо оте все цікаве лише білецькій, і проблеми нема, то шо уж тут. Не буду набридати. Для жителів країни мєдвєдєй і балалайок – Ривненская область не сепаратирует. Не отделяется. Фантазируйте молча.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...